Raclettekaas met augurkensalsa

Snel te maken.
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 12 zoetzure augurken
  • 1 theelepel scherpe mosterd
  • 1 bosuitje in dunne ringetjes
  • ½ eetlepel(s) verse dille fijngehakt
  • versgemalen zwarte peper
  • 250 g raclettekaas in plakken

Instructies

  • Augurkjes in kleine blokjes snijden en in kom mengen met mosterd.
  • Bosuitjes, dille en royaal peper erdoor scheppen.
  • Korstjes van kaas snijden, kaasplakken halveren en op schaaltje leggen.
  • Plakje raclettekaas in pannetje leggen en onder gourmetgrill laten smelten.
  • Kaas op bord laten glijden en wat augurkensalsa erop scheppen.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met in de schil gekookte krieltjes.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Bijgerecht / Kaas