Biefstuk met Geroosterde Groenten en Parijse Aardappeltjes uit de Airfryer

Biefstuk met Geroosterde Groenten en Parijse Aardappeltjes uit de Airfryer

Geniet van een heerlijke biefstuk met geroosterde groenten en knapperige Parijse aardappeltjes, eenvoudig bereid in de airfryer. Een snelle en smaakvolle maaltijd!
Porties: 2
Bereidingstijd: 20 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • Champignons in plakjes gesneden
  • Aubergine in blokjes gesneden
  • Uien in ringen gesneden
  • Paprika in blokjes gesneden
  • Cherry tomaatjes gehalveerd
  • Biefstuk in grove stukken gesneden
  • Olijfolie naar smaak
  • Knoflook geperst
  • Parijse aardappeltjes
  • Aardappelkruiden naar smaak

Instructies

  • nijd de groenten klein en zet ze in een kom met water.
  • Snijd de biefstuk in grove stukken en plaats ze in een diepvrieszak.
  • Maak een papje van olijfolie en geperste knoflook en voeg dit toe aan de biefstuk in de zak.
  • Schud goed zodat de biefstuk gelijkmatig gemarineerd wordt.
  • Doe de Parijse aardappeltjes in een andere zak, voeg een beetje olijfolie en aardappelkruiden toe, en schud goed.
  • Giet de groenten af en plaats ze samen met de aardappeltjes in het mandje van de airfryer.
  • Verwarm de airfryer voor op 200°C en bak de groenten en aardappels gedurende 7 minuten.
  • Voeg na 7 minuten de gemarineerde biefstuk toe aan het mandje en bak alles nog eens 5 minuten.
  • Serveer de biefstuk warm, samen met de geroosterde groenten en aardappeltjes.

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies:
Serveer met een volle rode wijn zoals een Cabernet Sauvignon of een Merlot.

Voedingswaarden

Calories: 450 kcal | koolhydraten: 30 g | Protein: 35 g | Vet: 20 g | Zout: 1 mg | Sugar: 6 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Airfryer / Groenten / Hoofdgerechten / Rundvlees