Biefstuk-Rijst Delight

Porties: 1 persoon
Bereidingstijd: 25 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 50 gram biefstuk
  • 1 ei
  • Gefruite ui
  • Kerrie
  • Rijst voldoende voor een droge gekookte portie

Instructies

  • Kook de rijst op de gebruikelijke manier totdat het perfect droog is.
  • Bak de biefstuk tot in de perfectie en zorg ervoor dat er een smakelijke biefstukjus ontstaat.
  • Snijd de gebakken biefstuk zeer fijn.
  • Fruit een ui in de pan, voeg de fijngesneden biefstuk en een vleugje kerrie toe.
  • Bak een spiegelei zacht voor elke portie.
  • Serveer de hete rijst met het smaakvolle vlees, waarbij elke portie naar smaak wordt overgoten met de verrukkelijke biefstukjus en bekroond met een perfect gebakken ei.

Notities / Tips / Wijnadvies

In de zomer is het heerlijk om er komkommer- en tomatensalade bij te serveren, terwijl je 's winters kunt genieten van frisse rauwe lofsla.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerecht / Rijst / Rundvlees / Vlees