Feestelijke Paasbrood Tosti met Appel of Banaan

Feestelijke paasbrood tosti, goudbruin gebakken en gevuld met amandelspijs en dunne plakjes appel of banaan, geserveerd op een kleurrijk bord met een decoratie van honing en verse fruitschijfjes.

Feestelijke Paasbrood Tosti met Appel of Banaan

Een snelle en feestelijke paasbrood tosti met een zoete vulling van amandelspijs, appel of banaan. Perfect om Pasen heerlijk mee te beginnen!
Porties: 1
Bereidingstijd: 4 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

  • Tosti-apparaat of tosti-ijzer
  • mes

Ingrediënten

  • 2 sneetjes paasbrood
  • ½ kleine appel of banaan in dunne plakjes gesneden
  • Vloeibare margarine

Instructies

  • Verwijder het amandelspijs uit de sneetjes paasbrood en strijk het gelijkmatig over de sneetjes uit.
  • Snijd de appel of banaan in dunne plakjes en leg ze op één sneetje paasbrood.
  • Leg het andere sneetje paasbrood erop, met de spijskant naar beneden.
  • Bestrijk de buitenkant van de tosti dun met vloeibare margarine.
  • Bak de tosti in een tosti-apparaat of tosti-ijzer tot hij goudbruin is.
  • Serveer direct.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveertip:
Serveer met een kop koffie of een glas verse jus d’orange voor een compleet paasontbijt.
Wijnadvies:
Een glas mousserende wijn, zoals een Prosecco, past uitstekend bij de zoete en feestelijke smaken van deze paasbrood tosti. De bubbels versterken de smaken en geven een feestelijk tintje.

Voedingswaarden

Calories: 280 kcal | koolhydraten: 40 g | Protein: 6 g | Vet: 10 g | Zout: 0.6 g | Sugar: 18 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Brood / Fruit / Lunch / Tosti's / Tussendoortje
Land van herkomst Nederland
Jaargetijde: Lente
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch
Feestdagen etc Pasen