Krokante Bladerdeeghapjes met Geitenkaas, Walnoten en Honing

Krokante Bladerdeeghapjes met Geitenkaas, Walnoten en Honing

Deze krokante bladerdeeghapjes met romige geitenkaas, knapperige walnoten en een vleugje zoete honing zijn perfect voor bij de borrel of als feestelijk tussendoortje. Ideaal om te delen tijdens feestdagen of gezellige bijeenkomsten!
Porties: 14 stuks
Bereidingstijd: 30 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

Instructies

  • verpakking.
  • Snijd het bladerdeeg in ca.
  • 28 vierkantjes.
  • Meng de geitenkaas met de honing en walnoten (bewaar een beetje walnoten voor de garnering).
  • Leg op ieder vierkantje een beetje van de vulling en bestrijk de deegranden met eigeel.
  • Leg een tweede vierkantje deeg op de vulling en druk de randen aan met een vork om de hapjes te sluiten.
  • Bestrijk alle hapjes met eigeel en bestrooi ze met de overgebleven gehakte walnoten.
  • Bak de geitenkaashapjes in het midden van de oven gedurende 12-15 minuten tot ze goudbruin zijn.

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies:
Serveer met een frisse witte wijn zoals een Sauvignon Blanc of een lichte Chardonnay.

Voedingswaarden

Calories: 150 kcal | koolhydraten: 12 g | Protein: 4 g | Vet: 10 g | Zout: 0.3 mg | Sugar: 4 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Borrelhapjes / Koude Hapjes / Snack / Warme hapjes
Land van herkomst Nederland
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch