Pittige Reepjes Pasta met Romige Spinazie, Pijnboompitten en Rozijnen

Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 30 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 pakken Alpro® Soya Reepjes Pittig
  • 500 g Fusilli
  • 500 g spinazie
  • 2 tenen knoflook
  • 1 pak Alpro® Soya Cuisine
  • 50 g pijnboompitten
  • 100 g Parmezaan
  • 50 g rozijnen
  • Chili snippers
  • Alpro® Soya Bakken & Braden

Instructies

  • Breng water aan de kook en kook de pasta vervolgens in 8-9 minuten gaar.
  • Bak de pijnboompitten in een pan zonder olie tot ze lichtbruin en knapperig zijn.
  • Doe de spinazie en fijngeperste knoflook samen met de Alpro® Soya Cuisine in een wok.
  • Laat het geheel slinken in een scheutje Alpro® Soya Bakken & Braden.
  • Breng het vervolgens op smaak met een beetje zout en peper.
  • Voeg de Alpro® Soya Pittige Reepjes toe aan de spinazie en bak het kort mee.
  • Voeg naar eigen smaak chili snippers toe.
  • Giet de pasta af en voeg deze toe aan het spinaziemengsel.
  • Maak het gerecht af door de rozijnen, pijnboompitten en geraspte Parmezaanse kaas toe te voegen.

Voedingswaarden

Calories: 700 kcal | koolhydraten: 80 g | Protein: 25 g | Vet: 30 g | Zout: 3 mg | Sugar: 8 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Land van herkomst Europa
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch