Cake

4/4 cake

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 250 g kristalsuiker
  • 250 g ongezouten boter
  • 250 g zelfrijzend bakmeel
  • 4 eieren

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180 tot 200º C en vet een bakvorm in.
  • Smelt de boter en meng deze in een kom met de kristalsuiker.
  • Voeg de eieren toe en klop het geheel goed door.
  • Zeef het zelfrijzend bakmeel boven het mengsel en roer alles tot een glad beslag.
  • Giet het beslag in de voorbereide bakvorm.
  • Bak de cake in de voorverwarmde oven gedurende ongeveer 30 tot 40 minuten, of totdat een tandenstoker er schoon uitkomt als je die in het midden steekt.

Notities / Tips / Wijnadvies

Laat de cake afkoelen in de vorm voordat je hem uit de vorm haalt. Geniet van je heerlijke 4/4 cake!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Cake
Land van herkomst België