Aardappel bloemkoolcurry

Aardappel bloemkoolcurry

Recept categorie(ën) Curry's, Groenten
Land van herkomst India
Dieët Vegetarisch
Aantal porties: 4 personen

Van wie is dit recept: Astrid Veltman
Deel dit recept op jou Facebook Pin dit recept

Print dit recept

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  • Snipper de ui, schil de gemberwortel en hak deze fijn.
  • Schil de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes.
  • Verdeel de bloemkool in roosjes.
  • Verhit de olie in een pan met dikke bodem.
  • Fruit de ui en de gember, pers de knoflook erboven uit.
  • Voeg de kerrie, aardappelblokjes en bloemkool toe en bak alles omscheppend 5 minuten.
  • Voeg 6 dl water en wat zout toe en kookhet geheel ± 15 minuten.
  • Voeg de doperwten toe en kook nog 5 minuten.
  • Strooi er tenslotte de gefruite uitjes over

---------------------------------------------------------------------------------------------



Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept
Print dit recept