Aardappel broccolistoofpot met kabeljauw
Snel te maken
Aantal porties: personen
Ingrediënten:
- 1 pak kabeljauwfilet (diepvries, 400 g)
- 600 g broccoli
- 1 zak krielaardappels (600 g)
- 3 eetlepels vloeibare margarine
- 1 visbouillontablet
- 3 eetlepels mosterd (pot à 215 g)
- 1 beker crème fraîche (light, 125 ml)
- 1 zakje bosuitjes (3 stuks)
Bereidingswijze:
- Kabeljauw laten ontdooien(in magnetron).
- Broccoli schoonmaken en in roosjes verdelen.
- Steel schillen en in stukken snijden.
- In braadpan margarine verhitten.
- Krieltjes 3 minuten bakken.
- Broccoliroosjes, 200 ml water en bouillontablet aan krieltjes toevoegen en aan de kook brengen. Afgedekt ca. 5 minuten laten koken.
- Kabeljauw in stukken snijden.
- Mosterd losroeren met crème fraîche en door aardappels scheppen.
- Vis toevoegen en geheel nog 5 minuten verhitten.
- Bosuien in ringetjes snijden.
- Schotel met zout en peper op smaak brengen en met bosui bestrooien.
Deel dit recept via E-mail Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept
Heeft u dit recept gemaakt en er een mooie foto van deel hem dan met ons.[email protected]