Aardappel garnalensoep met gebakken visblokjes

Recept categorie(ën) Soep, Vis, Zeevruchten
Aantal porties: 4

Van wie is dit recept: Astrid Veltman
Deel dit recept op jou Facebook Pin dit recept

Print dit recept

---------------------------------------------------------------------------------------------

Benodigdheden:

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  • Verhit de boter in een pan en fruit hierin de kleingesneden ui 3 minuten. 
  • Roer de bloem door het uimengsel.
  • Voeg de blokjes aardappel en de visbouillon of het water toe en breng het geheel aan de kook.
  • Zet het vuur laag, leg een deksel op de pan en laat alles onder nu en dan doorroeren ± 20 minuten zachtjes koken tot de blokjes aardappel volkomen gaar zijn.
  • Roer de melk, de geraspte kaas en de garnalen door de soep.
  • Maak de soep op smaak met wat zout en peper en laat haar nog 10 minuten zachtjes koken.
  • Bak intussen de visblokjes.
  • Bestrooi de blokjes vis met wat zout en peper en wentel ze door de bloem.
  • Verhit de olie in een koekepan, bak hierin de visblokjes rondom lichtbruin en laat ze op keukenpapier uitlekken.
  • Roer de blokjes gebakken vis voorzichtig door de soep en laat alles door en door warm worden.
  • Serveer deze dikke, gebonden soep als complete maaltijd.

---------------------------------------------------------------------------------------------



Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept
Print dit recept