Aardappel gevuld met Zeebrugse garnalen
Aantal porties:
Deel dit recept via E-mail Deel dit recept op jou Facebook Pin dit recept
---------------------------------------------------------------------------------------------
Benodigdheden:
Ingrediënten:
- 4 grote aardappels
- 500 g garnalen
- 2 verse tomaten
- 250 g zure room
- 250 g gerookt spek
- bieslook
- peper
- zout
Bereidingswijze:
- Verwijder het pantser van de garnalen.
- Neem vier grote aardappelen, schrob ze schoon en kook ze gaar in de schil.
- Wentel iedere aardappel in aluminiumfolie en snijd de knollen bijna volledig middendoor.
- Verwijder de huid en de zaden van de tomaten en hak het vruchtvlees in blokjes.
- Snijd het spek in fijne blokjes en bak deze in de pan tot ze krokant zijn.
- Bestrooi het spek met fijngeknipte bieslook.
- Vul de aardappelen met een flinke lepel zure room.
- Garneer met handgepelde Zeebrugse garnalen, tomatenblokjes en spek.
- Kruid met peper en zout.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Deel dit recept via E-mail Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept