Aardappel gevuld met Zeebrugse garnalen

Aardappel gevuld met Zeebrugse garnalen

Recept categorie(ën) Groenten, Vis
Aantal porties: 4

Van wie is dit recept: Auteur Onbekend
Deel dit recept op jou Facebook Pin dit recept

Print dit recept

---------------------------------------------------------------------------------------------

Benodigdheden:

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  • Verwijder het pantser van de garnalen.
  • Neem vier grote aardappelen, schrob ze schoon en kook ze gaar in de schil.
  • Wentel iedere aardappel in aluminiumfolie en snijd de knollen bijna volledig middendoor. 
  • Verwijder de huid en de zaden van de tomaten en hak het vruchtvlees in blokjes.
  • Snijd het spek in fijne blokjes en bak deze in de pan tot ze krokant zijn.
  • Bestrooi het spek met fijngeknipte bieslook.
  • Vul de aardappelen met een flinke lepel zure room.
  • Garneer met handgepelde Zeebrugse garnalen, tomatenblokjes en spek.
  • Kruid met peper en zout.

---------------------------------------------------------------------------------------------



Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept
Print dit recept