Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
Instructies
- Was de ongeschilde aardappelen.
- Wikkel ze in aluminiumfolie.
- Leg het zeezout in het midden van een bakplaat.
- Plaats de aardappelen op de bakplaat en zet ze in een voorverwarmde oven (230°C).
- De aardappelen zijn klaar als je er gemakkelijk in kunt prikken.
- Haal de gare aardappelen uit de oven en wacht 10 minuten voordat je de aluminiumfolie verwijdert.
- Snijd de bovenkant van de aardappelen af en leg ze apart.
- Hol de aardappelen uit met behulp van een lepel.
- Zet ze even terug in de oven.
- Meng de kruidenkaas met de zure room, peper, zout, de inhoud van de aardappel en de fijngesneden bieslook.
- Vul de uitgeholde aardappelen met deze vulling.
- Werk af met de plakken gerookte zalm en de bovenkant van de aardappel.
Notities / Tips / Wijnadvies
Je kan de bieslook ook vervangen door kleine takjes dille.