Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
Instructies
- Maak de uien schoon en snipper ze.
- Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes.
- Spoel de kabeljauwfilet onder de kraan af, dep hem droog en besprenkel met wat citroensap.
- Vet de velletjes aluminiumfolie in en leg de kabeljauwfilet erop.
- Bestrooi met peper en zout.
- Verhit wat boter in een pan en bak hier kort de ui in.
- Voeg vervolgens de champignons toe en bak deze even mee.
- Verdeel het champignon-uienmengsel over de kabeljauw.
- Strooi er gehakte bieslook en dille over en vouw het folie dicht.
- Leg de pakketjes 20 minuten in een voorverwarmde oven op 220 °C.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer deze heerlijke gegrilde kabeljauw met aardappelovenschotel in folie direct uit de oven. De sappige vis, gecombineerd met de smaakvolle champignons en kruiden, maakt dit gerecht een eenvoudige en verrukkelijke maaltijd voor elke gelegenheid.