Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 kg aardappels
- 400 g spinazie diepvries deelblokjes
- 250 g gehakt
- 1 ui
- Knoflook 1-2 teentjes, naar smaak
- Geraspte kaas
- Crème fraîche
- 1 ei
- Ketjap
- Tomaten ketchup
- Peper
- Zout
- Nootmuskaat
Instructies
- ook de aardappels, giet ze af en laat ze staan.
- Fruit de ui, voeg het gehakt toe en bak het rul.
- Pers een of twee teentjes knoflook uit en voeg ze toe.
- Voeg een scheutje ketjap en een klein beetje ketchup toe aan het gehaktmengsel.
- Rasp de kaas en meng deze met crème fraîche, geklutst ei, een of twee snufjes peper, zout en een mespuntje nootmuskaat.
- Doe de gekookte aardappels in een ovenschaal, voeg het gehaktmengsel toe.
- Verdeel de diepvries spinazie deelblokjes erover.
- Giet vervolgens het crème fraîche en kaasmengsel erover.
- Zet de schaal in de oven en bak op 200 °C.
Notities / Tips / Wijnadvies
Geniet van deze heerlijke aardappel-spinazie ovenschotel!