Aardappel tomatenpuree met braadworst

Aardappel tomatenpuree met braadworst

Recept categorie(ën) Groenten, Vlees
Totale tijd 35 minuten
Aantal porties: 4

Van wie is dit recept: Auteur Onbekend
Deel dit recept op jou Facebook Pin dit recept

Print dit recept

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  • Kook de aardappelen in water met zout gaar.
  • Verhit intussen de bakboter en braad de worsten rondom bruin en in ± 20 Min gaar.
  • Schep het citroensap pver de peerparten. Dep ze droog en vak ze de laatste 10 minuten met de worstjes mee.
  • Laat de tomatenblokjes uitlekken, maar vang het sap op.
  • Giet de aardappelen af en stamp ze fijn.
  • Schep de tomatenblokjes, het bieslook en zoveel tomatenvocht erdoor zodat er een puree ontstaat.
  • Berng hem op smaak met peper en zout.
  • Serveer de puree met de worst, de peer en de saus.
  • Lekker met gekookte worteltjes

---------------------------------------------------------------------------------------------



Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept
Print dit recept