Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 4 aardappels
- ½ paprika
- 150 gram kabeljauw filet
- 1 pakje tomatensoep of 1 liter zelfgemaakte tomatensoep
- 1 theelepel gedroogde basilicum
- 3 tomaten
- 50 gram garnalen
- 50 gram mosselen gekookt
- 2 eetlepels koffieroom
- Zout
- Peper
Instructies
- Schil de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes.
- Maak de paprika schoon en snijd hem in stukjes.
- Snijd de kabeljauw in blokjes.
- Breng al roerend in een pan 1 liter water met de inhoud van het pakje soep aan de kook.
- Voeg de aardappelblokjes, kabeljauw en basilicum toe en kook de soep in 10 minuten zachtjes gaar.
- Ontvel intussen de tomaten, verwijder de pitjes en snijd ze in stukjes.
- Roer de tomaten, garnalen en mosselen door de soep en laat ze in ± 3 minuten door en door heet worden.
- Breng de soep op smaak met koffieroom, zout en peper.
Notities / Tips / Wijnadvies
Geniet van deze heerlijke aardappel-vissoep met een mix van smaakvolle ingrediënten!