Curry’s

Aardappelcurry met Eieren

Snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 6 middelgrote eieren
  • 1 rode paprika
  • 4 winterwortels
  • 4 eetlepels zonnebloemolie
  • 1 schaaltje gekruide krieltjes paprika & ui 425 g
  • 4 eetlepels milde currypasta pot à 283 g
  • 1 zakje santen 30 g
  • 1 pak naanbrood naturel pak à 2 stuks, 280 g

Instructies

  • Kook de eieren hard gedurende 7 minuten.
  • Was de paprika, maak deze schoon en snijd in reepjes.
  • Maak de wortels schoon, was ze, halveer ze en snijd in plakjes.
  • Verhit in een braadpan de zonnebloemolie.
  • Bak de paprika, wortel en krieltjes paprika & ui al omscheppend gedurende ongeveer 5 minuten.
  • Voeg de currypasta, 200 ml water en de santen toe aan het groentemengsel.
  • Laat de curry ongeveer 10 minuten zachtjes verwarmen.
  • Pel intussen de eieren en snijd ze in partjes.
  • Bereid het naanbrood volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveer de curry met partjes ei en naanbrood.
Je kunt de aardappelcurry naar smaak aanpassen door extra groenten toe te voegen, zoals spinazie of erwten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Curry's / Groenten / Hoofdgerechten
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch