Aardappelcurry
Snel te maken
Aantal porties: personen
Deel dit recept via E-mail Deel dit recept op jou Facebook Pin dit recept
---------------------------------------------------------------------------------------------
Ingrediënten:
- 6 eieren (middel groot)
- 1 rode paprika
- 4 winterwortels
- 4 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 1 schaaltje gekruide krieltjes paprika & ui (425 g)
- 4 eetlepel(s) milde currypasta (pot à 283 g)
- 1 zakje santen (30 g)
- 1 pak naanbrood naturel (pak à 2 stuks, 280 g)
Bereidingswijze:
- Eieren in 7 minuten hard koken.
- Paprika wassen, schoonmaken en in reepjes snijden.
- Wortels schoonmaken, wassen, halveren en in plakjes snijden.
- In braadpan olie verhitten.
- Paprika, wortel en aardappels ca. 5 minuten al omscheppend bakken.
- Currypasta en 200 ml water en santen toevoegen.
- Curry ca. 10 minuten zachtjes verhitten.
- Intussen eieren pellen en in partjes snijden.
- Naanbrood bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
- Curry serveren met partjes ei en naanbrood.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Deel dit recept via E-mail Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept