Aardappelflensjes 2
Aantal porties:
Deel dit recept via E-mail Deel dit recept op jou Facebook Pin dit recept
---------------------------------------------------------------------------------------------
Ingrediënten:
- 125 g aardappels (geschilde )
- ⅛ l melk
- 1 eetlepel bloem
- zout
- 1 ei
- 1 eiwit
- ½ eetlepel crème fraîche
- boter
- 250 g rauwe ham ( in reepjes)
Bereidingswijze:
- Aardappelen in 20 minuten gaar koken in weinig water met zout.
- Fijnstampen, melk erdoor roeren.
- 1 uur laten afkoelen.
- Bloem, zout, eieren, eiwit en crème fraîche er door roeren tot een stevig beslag.
- Kleine flensjes in boter bakken.
- In ½ eetlepel boter de rauwe ham knapperig bakken.
- Dit over de flensjes strooien.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Deel dit recept via E-mail Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept