Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 ei
- ½ kleine ui
- ½ eetlepel olie
- 1 eetlepel milde currypasta Patak's
- 1 doos minipasteibakjes 12 stuks
- 2 eetlepels crème fraîche bekertje van 125 ml
- 2 takjes koriander zakje van 15 g
Instructies
- Verwarm de oven voor op 150 °C (gasovenstand 2).
- Kook het ei hard in ongeveer 10 minuten.
- Pel en snipper intussen de ui.
- Verhit de olie in een pan en bak de ui ongeveer 3 minuten.
- Voeg de currypasta en crème fraîche toe aan de pan, roer goed door en verwarm afgedekt nog eens 3 minuten op laag vuur.
- Verwarm de minipasteibakjes ca.
- 5 minuten in het midden van de oven.
- Spoel het ei onder koud water, pel het en snijd het in stukjes.
- Meng het ei door de curry en laat nog ca.
- 1 minuut meewarmen.
- Knip de koriander in stukjes en voeg toe aan het mengsel.
- Schep het eiermengsel in de pasteibakjes en serveer warm.
Notities / Tips / Wijnadvies
Voedingswaarden
Calories: 55 kcal | koolhydraten: 3 g | Protein: 2 g | Vet: 4 g | Zout: 0.2 mg | Sugar: 1 g