Aardappelkoekjes met serranoham

Mijn Jumbo nr. 8, 2007
Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 eetlepels olijfolie
  • peper
  • zout
  • 100 g serranoham in reepjes
  • 1 eidooier losgeklopt
  • 2 teentjes knoflook gehakt
  • 1 ui fijn gesnipperd
  • 50 g aardappels vastkokende in de schil, in reepjes

Instructies

  • Meng de reepjes aardappel met de serranoham, de eidooier, knolook, ui en wat zout en peper.
  • Verhit de olie in een gietijzeren pan.
  • Maak met de hand kleine dunnen koekjes van het aardappelmengsel en bak deze in de hete olie.
  • Laat de koekjes uitlekken op keukenpapier.

Voedingswaarden

Calories: 253 kcal | koolhydraten: 25 g | Protein: 9 g | Vet: 12 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Groenten / Varkensvlees / Vlees