Aardappelpizza's met ham en olijven
Aantal porties: personen
Deel dit recept via E-mail Deel dit recept op jou Facebook Pin dit recept
---------------------------------------------------------------------------------------------
Benodigdheden:
Ingrediënten:
- 800 gram aardappels (kruimig)
- 500 gram tomaat
- 6 ei
- 100 ml melk
- 2 eetlepels pizzakruiden
- 115 gram olijven (potje)
- 200 gram hamreepjes
- 150 gram geraspte kaas
Bereidingswijze:
- Aardappels schillen, 10 minuten koken, uit pan nemen en iets laten afkoelen.
- Oven voorverwarmen op 200° C.
- Tomaten wassen en halveren.
- Aardappels in plakjes snijden.
- In ruime kom eieren met melk, pizzakruiden, zout en peper loskloppen.
- Aardappel erdoor scheppen.
- Aardappel-eimengsel in taartvormen uitspreiden.
- Ham, tomaten en olijven over aardappelschijfjes verdelen en met kaas bestrooien.
- Aardappelpizza's in 25 minuten gaar en goudbruin bakken.
Tips
Wijnadvies:
La Tulipe de la Garde Rosé---------------------------------------------------------------------------------------------
Deel dit recept via E-mail Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept