Aardappelsalade met Feta

Deze salade is snel en eenvoudig te bereiden en zit vol smaak. Het is een perfect bijgerecht voor een zomerse maaltijd of als lichte lunch.
Porties: 4
Bereidingstijd: 10 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • Zout
  • 1 zakje aardappelgolfjes 450 g, CêlaVita
  • 1 pakje pizzavleesreepjes ca. 150 g
  • 1 vleestomaat
  • 1 zakje veldsla 75 g
  • 1 pakje bleekselderijrauwkost 150 g
  • 1 potje fetablokjes in kruidenolie 300 g, Apetina
  • 2 eetlepels balsamicoazijn

Instructies

  • Kook de aardappelgolfjes in een pan met weinig water en wat zout in ongeveer 6 minuten beetgaar.
  • Bak ondertussen de pizzavleesreepjes in een steelpan zachtjes uit gedurende ongeveer 5 minuten.
  • Was de tomaat en snijd deze in stukjes.
  • Verdeel de veldsla en bleekselderijrauwkost over vier borden.
  • Leg de gekookte aardappelgolfjes op de sla.
  • Verdeel de uitgebakken pizzavleesreepjes en tomaatstukjes erover.
  • Verdeel de fetablokjes met een deel van de olie erover.
  • Besprenkel de salade met balsamicoazijn.
  • Serveer direct en geniet van deze heerlijke aardappelsalade met feta!

Voedingswaarden

Calories: 400 kcal | koolhydraten: 25 g | Protein: 17 g | Vet: 26 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Kaas / Salade