Was de bleekselderij en snijd deze in dunne boogjes.
Bewaar het selderijblad.
Leg de boogjes in een kom met ijskoud water en ijsblokjes.
Boen de aardappels schoon en kook ze in een bodempje water met zout in 15 à 20 minuten gaar.
Giet de aardappels af, laat ze iets afkoelen en pel ze.
Snijd ze vervolgens in dikke plakjes en doe ze in een kom.
Giet azijn over de aardappels en bestrooi met zout en peper.
Snijd de ham in reepjes.
Laat de bleekselderij uitlekken en dep deze goed droog in een theedoek.
Klop met een mixer de slagroom half stijf en voeg al kloppend citroensap toe.
Klop crème fraîche en mosterd erdoor.
Voeg voorzichtig bleekselderij, ham en geklopte slagroom toe aan de aardappels en meng alles goed.
Breng de salade op smaak met zout en peper.
Verdeel de salade over de borden en garneer met selderijblad.