Aardappelsalade met tonijn 3

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 750 g geschilde aardappelen vastkokend
  • Rode Uien
  • Komkommer
  • 1 eetlepel(s) Marne Grove Mosterd
  • 2 eetlepel(s) Zonnebloemolie
  • 2 zak jes John West Tonijnstukken in French dressing
  • zout
  • versgemalen peper

Instructies

  • Kook de aardappelen in water met zout net gaar.
  • Giet ze af en laat ze uitdampen.
  • Pel en snijd intussen de uien in ragdunne partjes.
  • Schil de komkommer, halveer hem, schraap met een lepeltje de zaadlijsten eruit en snijd de helften in dunne plakjes.
  • Roer de mosterd met de olie door elkaar.
  • Snijd de aardappels in blokjes en schep de ui, de komkommer, de tonijn en het oliemengsel door.
  • Breng op smaak met peper en zout.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Salade / Vis