Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 theelepel bouillonpoeder
- 1 kleine ui fijngehakt
- 1 eetlepel azijn
- versgemalen peper
- 1 eetlepel olie
- 3 aardappels
- 1 tomaat
- ½ bos(jes) radijs
- 1 dikke plak corned beef
Instructies
- Verwarm voor de saus 6 eetlepels water, voeg hier het bouillonpoeder aan toe en roer tot het is opgelost.
- Voeg dan de ui toe met de azijn, peper en de olie.
- Gebruik deze saus warm, zodat de smaak er goed kan intrekken.
- Schil de aardappelen, kook ze net niet helemaal gaar en snijd ze zo warm mogelijk in plakjes.
- Voeg er de in partjes gesneden tomaat, de in plakjes gesneden radijsjes en de in stukjes gesneden cornedbeef aan toe.
- Meng dit voorzichtig door elkaar, schenk er de warme saus over en laat de salade dan afkoelen.