Aardappelsoep met patécrostini's
Aantal porties:
Deel dit recept via E-mail Deel dit recept op jou Facebook Pin dit recept
---------------------------------------------------------------------------------------------
Ingrediënten:
- 150 g waspeen (zak à 300 g)
- 750 g kruimige aardappels
- 1 pak basissoep room (1 l)
- 3 bosuitjes
- 1 cup smeerpaté crème (125 g)
- 1 stokbrood
- 3 eetlepel(s) olijfolie
Bereidingswijze:
- Wortels in blokjes snijden.
- Aardappels schillen, wassen en in blokjes snijden.
- Soep aan de kook brengen.
- Blokjes wortel en aardappel toevoegen en soep ca. 10 minuten zachtjes laten koken.
- Grill voorverwarmen.
- Bosui schoonmaken en in ringetjes snijden.
- Helft van bosui door smeerpaté scheppen.
- Stokbrood in plakken snijden.
- Stokbrood besprenkelen met olie en onder grill in ca. 5 minuten goudbruin roosteren.
- Rest van bosui door soep scheppen.
- Soep op smaak brengen met zout en peper.
- Brood besmeren met paté.
- Soep serveren met patécrostini's.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Deel dit recept via E-mail Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept