Aardappelsoep met peterselie en pesto

Recept categorie(ën) Groenten, Soep, Voorgerechten
Land van herkomst Italië
Aantal porties: 4 personen

Van wie is dit recept: Onbekende Auteur
Deel dit recept op jou Facebook Pin dit recept

Print dit recept

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ingrediënten:

pestosaus:

Bereidingswijze:

  • Meng alle ingrediënten voor de pesto 2 minuten in een keukenmachine of maak ze handmatig fijn.
  • Snijd het spek en de aardappel fijn en snipper de ui.
  • Fruit het spek 4 minuten.
  • Roer de boter, de aardappel en de ui erdoor en bak ze 12 minuten mee.
  • Voeg de bouillon toe, breng het geheel aan de kook en laat de soep 12 tot 14 minuten zachtjes koken.
  • Meng de room erdoor en laat dit mengsel 5 minuten mee koken.
  • Voeg de peterselie, zout en peper en 2 eetlepels pestosaus toe.
  • Schep de soep in soepkommen en serveer met Parmezaanse kaas en knoflookbrood.

---------------------------------------------------------------------------------------------



Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept
Print dit recept