Aardbeientaartjes 2 van Astrid Veltman

Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • ½ dl slagroom
  • 1 ¼ dl crème fraîche
  • 2 eetlepels aardbeiensaus flesje
  • 12 gesuikerde ronde roomboterkoekjes
  • 100 gram aardbeien in plakjes + 4 grote aardbeien
  • 2 eetlepels poedersuiker

Instructies

  • Klop de slagroom lobbig.
  • Roer de crème fraîche met de aardbeiensaus los en spatel dit door de slagroom.
  • Verdeel het roommengsel over 8 koekjes en rangschik er de aardbeiplakjes op.
  • Zet steeds 2 koekjes op elkaar en dek ze af met het laatste koekje.
  • Schep de poedersuiker in een zeefje en bestuif de torentjes hier royaal mee.
  • Snijd de grote aardbeien een paar keer in (niet helemaal doorsnijden) en vouw ze als een waaiertje open.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Fruit / Taart