Ajam ketjap met koriander en doperwtjesrijst

Recept categorie(ën) Gevogelte, Groenten, Kip, Rijst, Roerbakken / Wokken
Land van herkomst Oosters
Aantal porties: 4 personen

Van wie is dit recept: Conimex
Deel dit recept op jou Facebook Pin dit recept

Print dit recept

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  • Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • Kook de laatste 5 minuten de doperwtjes mee.
  • Snijd de kip in blokjes.
  • Pel en snijd de uien in halve ringen.
  • Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de kip ca. 5 minuten.
  • Voeg de uien toe en wok 5 minuten mee.
  • Voeg de roerbaksaus toe en laat goed warm worden.
  • Meng de helft van de koriander door de doperwtjesrijst.
  • Verdeel de ajam ketjap over de borden en bestrooi met de rest van de koriander.
  • Schep de doperwtjesrijst ernaast.

Tips

Serveertip:

Lekker met de frisse Conimex Atjar Tjampoer als salade erbij.

Variatietip:

Vervang de koriander door peterselie of selderij.

---------------------------------------------------------------------------------------------



Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept
Print dit recept