Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 3 rode pepers
- 1 grote ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 blik tomatenpuree
- Verse Laos
- 2 salamblaadjes
- Assem tamarinde
- Kipdelen naar keuze bijv. kippenpoten
Instructies
- Hak de rode pepers, ui en knoflook fijn.
- Verhit wat olie in een pan en bak deze ingrediënten tot ze geurig zijn.
- Voeg de tomatenpuree, salamblaadjes en verse Laos toe aan de pan.
- Roer goed door en laat het geheel sudderen.
- Bak ondertussen de kipdelen in de oven tot ze een goudbruine kleur hebben.
- Voeg de gebakken kipdelen toe aan de saus en laat het geheel nog even pruttelen totdat de smaken goed zijn vermengd.
- Proef de saus en voeg indien nodig zout, peper of Assem (tamarinde) toe naar smaak.