amandelkoffie

Romige Amandelkoffie met Kastanje

Stel u een amandeltaart voor, vol met de romigheid van kastanje en de intensiteit van de Arpeggio. Een heerlijke verrassing om te delen!
Porties: 1
Voorbereidingstijd 15 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 Arpeggio espresso 40 ml
  • 25 gram kastanjepasta
  • 40 ml melk
  • 10 ml amandelsiroop
  • 100 ml room
  • Amandelen voor garnering

Instructies

  • Meng de room en de kastanjepasta in de kom tot een glad mengsel.
  • Schenk de melk en de amandelsiroop in uw Aeroccino melkopschuimer en warm de melk op.
  • Zet een lungo-kopje onder uw Nespresso machine en zet een espresso (40 ml).
  • Voeg vervolgens het melkschuim toe aan het lungo-kopje.
  • Bedek als laatste het geheel met de room en garneer met het amandelschaafsel.
  • Geniet van deze romige amandelkoffie met kastanje!

Notities / Tips / Wijnadvies

Deze romige amandelkoffie met kastanje gaat goed samen met een glas amaretto.

Voedingswaarden

Calories: 150 kcal | koolhydraten: 10 g | Protein: 3 g | Vet: 10 g | Zout: 0.1 mg | Sugar: 8 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Noten / Warme dranken
Land van herkomst Nederland
Geschikt voor Dieët: Glutenvrij / Vegetarisch