American pancakes met aardbeien en chocoladesaus

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

  • koekenpan met anti-aanbaklaag

Ingrediënten

  • 4 eetlepel(s) amandelschaafsel Dr. Oetker
  • 250 g aardbeien
  • 1 dl slagroom
  • 75 g pure chocolade in stukjes
  • 2 pakken De Pannenkoekerij
  • Pan cakes à 6 stuks

Instructies

  • Rooster het amandelschaafsel in een koekenpan met anti-aanbaklaag licht bruin.
  • Maak de aardbeien schoon.
  • Breng de slagroom aan de kook en schenk het over de chocolade.
  • Laat het 5 minuten staan en roer goed door.
  • Verwarm intussen de pancakes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Verdeel ze over de borden.
  • Verdeel de aardbeien erover.
  • Schenk de chocoladesaus over de aardbeien en de pancakes en bestrooi met het amandelschaafsel.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Lunch / Pannenkoeken
Land van herkomst America