Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- koekenpan met anti-aanbaklaag
Ingrediënten
- 4 eetlepel(s) amandelschaafsel Dr. Oetker
- 250 g aardbeien
- 1 dl slagroom
- 75 g pure chocolade in stukjes
- 2 pakken De Pannenkoekerij
- Pan cakes à 6 stuks
Instructies
- Rooster het amandelschaafsel in een koekenpan met anti-aanbaklaag licht bruin.
- Maak de aardbeien schoon.
- Breng de slagroom aan de kook en schenk het over de chocolade.
- Laat het 5 minuten staan en roer goed door.
- Verwarm intussen de pancakes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verdeel ze over de borden.
- Verdeel de aardbeien erover.
- Schenk de chocoladesaus over de aardbeien en de pancakes en bestrooi met het amandelschaafsel.