Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 700 gram gehakt
- 1 rode paprika
- 1 ui fijngesneden
- 2 tenen knoflook
- klein potje tomatenpuree
- ei
- gehaktkruiden
- paneermeel
- barbecuesaus
Instructies
- Snijd de paprika en ui in kleine stukjes.
- Doe de paprika, ui en spekjes en een bakvorm en bak deze in een voorverwarmde Airfryer voor circa 6 min op 180 graden.
- Meng de eieren samen met de crème fraîche en breng op smaak met peper & zout en/of andere favoriete kruiden
- Bekleed de bakvorm met bladerdeeg, prik enkele gaatjes op de bodem en bedek met een laagje paneermeel.
- Bedek de bakvorm met het spekjesmengsel, strooi wat kaas over het mengsel en giet het eiermengsel in de bakvorm.
- Strooi als laatste wat kaas over de bovenkant en bak de hartige taart voor circa 35 minuten op 165 graden.