Appels met rum-rozijnen

Aller Hande 1996
Recept categorie(ën) Barbecue, Bijgerecht, Fruit
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 30 minuten
Aantal porties: 4 personen
Calorieën 190kcal

Van wie is dit recept: Albert Heijn / Allerhande
Deel dit recept op jou Facebook

Print dit recept

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

VOORBEREIDEN:

  • Rozijnen onder stromend water afspoelen.
  • In steelpan rozijnen met rum aan de kook brengen.
  • Tegen de kook aan ca. 10 minuten laten wellen.
  • 4 Stukken aluminiumfolie van 20 x 20 cm dun invetten.
  • In kommetje boter en basterdsuiker door elkaar mengen.
  • Rozijnen afgieten en door botermengsel mengen.
  • Appels schillen.
  • Met appelboor klokhuis er ruim uitboren, op aluminiumfolie zetten en vullen met rum-rozijnenmengsel.
  • Aluminiumfolie eromheen vouwen.

BEREIDEN:

  • Appels in aluminiumfolie tussen houtskool van barbecue leggen en in ca. 30 minuten gaar poffen.
  • Op vier bordjes zetten en folie openvouwen.

Voedingswaarden:

Calorieën: 190 kcalkoolhydraten: 22 gVet: 11 g

---------------------------------------------------------------------------------------------



Deel dit lekkers op Facebook
Print dit recept