Argentijnse empanadas

Argentijnse empanadas

Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 1 oranje paprika
  • 3 gepelde tomaten blik
  • 1 klein blikje maïs
  • 2 tartaartjes
  • chilipoeder
  • zout
  • 4 pitabroodjes

Instructies

  • Maak de ui en de paprika schoon en snijd de ui in snippers en de paprika in blokjes.
  • Snijd de tomaten fijn. Laat de maïs uitlekken.
  • Doe de tartaartjes in een braadpan en bak het op laag vuur in eigen vet gaar en rul.
  • Bak de ui en paprika kort mee.
  • Voeg de tomaten en de maïs toe en warm het geheel goed door.
  • Maak het pittig op smaak met chilipoeder en zout.
  • Rooster de pitabroodjes in de broodrooster bruin.
  • Snijd de broodjes open en vul ze met het mengsel.
  • Wikkel de pitabroodjes in servetten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Broodjes / Rundvlees / Vlees
Land van herkomst Argentinië