Armeense forel op de houtskoolgrill

Recept categorie(ën) Barbecue, Vis
Land van herkomst Armenië
Aantal porties: 4 personen

Van wie is dit recept: Astrid Veltman

Print dit recept

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  • Maak in de zijkanten van de vissen met een scherp mes enkele schuine, ondiepe inkepingen (hierdoor zullen de vissen bij het bakken niet krom trekken).
  • Bestrooi de vissen vanbinnen en vanbuiten met wat zout en cayennepeper of paprikapoeder.
  • Wentel ze door de gesmolten boter en leg ze 10-12 minuten op gloeiende houtskool of onder een hete grill.
  • Draai de vis af en toe om en smeer hem dan met boter in.
  • Dien de forel op met schijfjes citroen en een takje dragon als garnering.


Deel dit lekkers op Facebook
Print
Heeft u dit recept gemaakt en er een mooie foto van deel hem dan met ons.[email protected]