Atjar telor 2

eieren in het zuur uit Bandjarmasin
Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 8 eieren
  • 4 eetlepel(s) azijn
  • 2 eetlepel(s) olie
  • 3 eetlepel(s) uien gesnipperde
  • 1 teen knoflook gesnipperde
  • 6 groene lomboks
  • zout

Instructies

  • Kook de eieren 10 min., spoel ze af met koud water en pel ze.
  • Snijd de lomboks doormidden en verwijder het zaad.
  • Bak de uien en knoflook in de olie goudbruin, voeg daarna de lomboks toe en de gepelde eieren.
  • Bak dit alles nog even door.
  • Doe er de azijn bij en het zout en zo nodig nog een scheutje water en stoof het gerecht nog even door.

Notities / Tips / Wijnadvies

Het gerecht is niet lang houdbaar.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Ei
Land van herkomst Indonesië