Auberginesalade 2

Porties: 2 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 kleine aubergine ± 200 gr
  • zout
  • 2 eetlepel(s) olijfolie
  • 1 eetlepel(s) citroensap
  • 1 teentje knoflook
  • ½ theelepel basilicum gedroogde
  • zwarte peper
  • 3 takjes peterselie

Instructies

  • Was de aubergine, snijd hem in dunne plakken en snijd de plakken in vieren.
  • Kook de stukjes aubergine in weinig water met zout in ± 5 minuten gaar en giet ze af.
  • Klop een sausje van de olie, het citroensap, het uitgeperste teentje knoflook, de
  • basilicum, zout en peper en schenk dit over de warme auberginestukjes.
  • Laat de salade afkoelen.
  • Knip de peterselie fijn en schep die door de auberginesalade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Salade
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch