Avocadocrème met zalmblokjes en rivierkreeftjes

Avocadocrème met zalmblokjes en rivierkreeftjes

AllerHande 15 - 2004
Recept categorieën Groenten, Vis, Zalm, Zeevruchten
Aantal porties: 4 personen

Van wie is dit recept: Albert Heijn / Allerhande
Deel dit recept op jou Facebook

Print dit recept

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  • Avocado's schillen, pit verwijderen en vruchtvlees besprenkelen met wat limoensap.
  • Met staafmixer of in keukenmachine avocado met yoghurtmayonaise tot gladde massa pureren.
  • Op smaak brengen met zout, peper en eventueel extra limoensap.
  • Rivierkreeftjes grof hakken en in kom mengen met zalmblokjes, bieslook, rest van limoensap en peper naar smaak.
  • Avocadocrème over acht kleine glaasjes verdelen.
  • Zalmmengsel erop scheppen en theelepel bij elk glas geven.
  • Lekker met driehoekjes geroosterd brood of met melbatoast.

Tips

Geen staafmixer of keukenmachine? Prak de avocado's dan fijn met een vork. Het mengsel wordt dan iets grover.

---------------------------------------------------------------------------------------------



Deel dit lekkers op Facebook
Print dit recept