Avocat à la béarnaise

Avocado met béarnaisesaus & snel te maken
Recept categorie(ën) Bijgerecht, Groenten
Land van herkomst Frankrijk
Dieët Vegetarisch
Aantal porties: 4 personen

Van wie is dit recept: Voer voor gastronomen
Deel dit recept op jou Facebook Pin dit recept

Print dit recept

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  • Snij de avocado's doormidden en verwijder de pit.
  • Breng een pan met water aan de kook.
  • Geef er wat zout bij.
  • Voeg er de avocado's bij en haal ze eruit zodra het water kookt.
  • Hou ze warm.
  • Breng en pan met water en azijn aan de kook.
  • Breek een ei in een kop en laat voorzichtig in het water glijden.
  • Doe het zelfde met de andere eieren.
  • Laat de eieren 3 minuten pocheren.
  • Haal ze er met een schuimspaan uit.
  • Dompel ze in warm water en leg ze op een servet om uit te lekken.
  • Leg op elke avocadohelft een ei.
  • Schenk er de warme béchamelsaus over en serveer.

---------------------------------------------------------------------------------------------



Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept
Print dit recept