Avocat au crab

(avocado met krab)
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 200 g krabvlees
  • paprikapoeder
  • cayennepeper
  • 2 avocado
  • 2 deciliter mayonaise
  • 1 citroen

Instructies

  • Snij de avocado's in de lengte doormidden.
  • Haal de pit eruit.
  • Haal er de halve dikte van het vlees uit en snij dit in kleine blokjes.
  • Meng dit met het krabvlees.
  • Besprenkel met citroensap.
  • Meng de helft van de mayonaise erdoor.
  • Doe dit voorzichtig in verband met het tere avocadovlees.
  • Meng wat cayennepeper door de rest van de mayonaise.
  • Vul de avocadohelften met het mengsel van krabvlees en mayonaise.
  • Spuit er met een spuitzak met een kleine gekartelde spuit de rest van de mayonaise er decoratief over heen.
  • Strooi er nog wat paprikapoeder over.
  • Serveer koel.

Notities / Tips / Wijnadvies

Tip: Maak het niet te lang van te voren, anders wordt het avocadovlees zwart.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Fruit / Vis / Zeevruchten