Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 rol Tante Fanny Vers Bladerdeeg
- 2 stuks lente ui in de lengte in vieren gedeeld
- 200 g verse taugé
- 2 g rote wortels in reepjes gesneden
- 1 knoflook
- 2 eetlepel(s) soyasaus
- 1 eetlepel(s) gember
- 2 eetlepel(s) chilisaus
- 1 ei
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200° C.
- Haal het bladerdeeg ca. 10 minuten voor het verwerken uit de koelkast.
- Kook de wortels beet gaar, met een snufje zout.
- Fruit de ringen lente ui in hete olijfolie, voeg de taugé toe en bak ze ca. 2 minuten mee.
- Wortel, knoflook, soyasaus, gember en chilisaus toevoegen en kort mee verwarmen.
- Laat het geheel afkoelen.
- Rol het bladerdeeg af op het meegerolde bakpapier op het bakblik.
- Snijdt het deeg over de lange zijde door de helft en bestrijk dit met losgeklopt ei.
- Verdeel de vulling midden op de twee lange stroken deeg.
- Rol het geheel op en bestrijk nogmaals met ei.
- Snijdt met een scherp mes in ca. 4 cm brede stukken en snijdt overtollige randjes weg.
- Bak alles in de oven in ca. 20 min. goudbruin.
Notities / Tips / Wijnadvies
direct serveren, dat is het lekkerste!