Babi pangang

Babi pangang

Porties: 4
Total time 5 uur
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 500 gram hamlappen
  • 2 blikjes tomatenpuree
  • 10 el zoete chilisaus
  • 2 el ketjap manis
  • 2 el rietsuiker
  • 2 stengels bosui
  • ½ ui
  • 2 tl sambal
  • 1 tl knoflookpoeder gehakte
  • 1 tl uienpoeder
  • 1 th gemberpoeder
  • 2 tl citroensap
  • 50 ml groentebouillon
  • 1 grote pot ajam tjampoer
  • zout naar smaak
  • peper naar smaak

Instructies

  • Vlees snijden in reepjes daarna alles in de pot doen behalve de ajam tjampoer.
  • Goed omscheppen.
  • Maizena toevoegen om saus dikker te maken laatste halve uurtje.
  • Net voor het opscheppen de pot ajam tjampoer laten uitlekken en in de slowcooker doen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Slowcooker / Varkensvlees