Babi Pangang a la Sandra uit de slowcooker

Babi Pangang a la Sandra uit de slowcooker

(Voor 4 personen, Gemaakt in een 3,5 liter Russel & Hobbs)
Recept categorie(ën) Slowcooker, Varkensvlees
Land van herkomst Indonesië

Van wie is dit recept: Sandra Kemna
Deel dit recept op jou Facebook Pin dit recept

Print dit recept

---------------------------------------------------------------------------------------------

Benodigdheden:

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  • Bestrooi het vlees met peper, zout en bloem.
  • Bak in de binnenpan van de slowcooker (heb je er niet eentje die op het vuur kan, doe het dan in een andere pan en gooi het over in de slowcooker) de ui in wat olie even aan, voeg de tomatenpuree toe en roerbak even mee om te ontzuren.
  • Doe dan alle andere ingrediënten, behalve de atjar, erbij in de slowcooker en meng goed met elkaar.
  • Zet de slowcooker 7 uur op low.
  • Eet smakelijk!

---------------------------------------------------------------------------------------------



Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept
Print dit recept