Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 400 g witte rijst
- 2 dunne preien
- 2 teentjes knoflook
- 2 tomaten
- 400 g hamlappen
- Conimex Wok Olie
- 1 zak Conimex Roerbaksaus Chinese Babi Pangang
- 1 eetlepel Conimex Sambal Brandal
Instructies
- Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
- Maak de preien schoon en snijd in dunne smalle reepjes.
- Pel en snijd de knoflook in plakjes.
- Was de tomaten en snijd in partjes.
- Snijd het vlees in reepjes.
- Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de vleesreepjes ca. 4 minuten.
- Voeg de preireepjes en de helft van de knoflook toe en wok 3 minuten mee.
- Voeg de roerbaksaus toe en laat goed warm worden.
- Verhit ondertussen een andere wok of hapjespan, voeg een scheutje olie toe en wok de rest van de knoflook, de sambal en de partjes tomaat 1 minuut.
- Voeg de rijst toe en wok 3 minuten mee.
- Verdeel de tomatenrijst over de borden en schep de babi pangang ernaast.