Bahmi speciaal met champignonsaté & smaakmaker satésaus

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • ½ zak Conimex Mie Nestjes 250 g
  • 1 pakje Conimex Mix voor Bahmi Speciaal
  • 1 bakje champignons 250 g
  • ½ etlepel Conimex Sambal Manis
  • zout
  • Conimex Wok Olie
  • 400 g Oosterse wokgroenten
  • 1 pot Conimex Satésaus Mild
  • 4 eetlepels fijngehakte peterselie

Instructies

  • Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.
  • Meng de groentemix (uit het pakje) met 50 ml kokend water.
  • Minstens 10 minuten laten staan.
  • Halveer de champignons.
  • Meng de sambal met wat zout en 1 eetlepel olie.
  • Schep de champignons erdoor en rijg ze aan satéstokjes.
  • Verhit ondertussen een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak de wokgroenten 5 minuten.
  • Voeg de gewelde mix toe en roerbak nog 2 minuten.
  • Schep de mie en de kruidenmix erdoor en laat goed doorwarmen.
  • Gril ondertussen de sateetjes op een hete grillplaat of in een hete grillpan rondom gaar in 8-10 minuten.
  • Verwarm de satésaus volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • Verdeel de bahmi speciaal over de borden, leg de sateetjes ernaast en schep wat van de saus ernaast.
  • Bestrooi de saus met de peterselie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Mie
Land van herkomst Oosters
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch