Balsamicodressing

Aller Hande 1996
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 plak Goudse overjarige kaas ca. 50 g,
  • 1 theelepel kappertjes Royal Mail,
  • 2 eetlepel(s) balsamicoazijn
  • 5 eetlepel(s) olijfolie
  • 2 bosuitjes
  • peper
  • zout

Instructies

  • Van kaas korstjes afsnijden.
  • Kaas in reepjes breken.
  • Bosuitjes schoonmaken en in kleine ringetjes snijden.
  • Kappertjes fijnhakken.
  • In kommetje azijn en olie tot dressing roeren.
  • Op smaak brengen met zout en peper.
  • Bosuitjes en kappertjes erdoor scheppen.
  • Dressing over salade verdelen.
  • Op laatste moment kaas erover strooien.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Dressings / Kaas