Bami met bosui en reuzengarnalen

AllerHande 09 2006 
Porties: 2
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 3 eetlepel(s) sesamolie
  • 500 gram garnalen ontdooid
  • 2 zakjes bosuitjes
  • 500 gram Chinese bami goreng
  • 1 eetlepel(s) citroensap

Instructies

  • Verhit 2 eetlepels olie in een wok en roerbak hierin de reuzengarnalen in 7-10 minuten gaar.
  • Snijd intussen de bosui in grove ringen, houd het wit en het groen apart.
  • Neem de reuzengarnalen uit de wok.
  • Fruit het wit van de bosui in de rest van de olie 1-2 minuten in de wok.
  • Voeg de bami toe en roerbak deze 3 minuten mee.
  • Schep op het laatste moment het groen van de bosui erdoor.
  • Breng op smaak met het citroensap.
  • Leg de gebakken reuzengarnalen op of naast de bami.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pasta / Vis / Zeevruchten
Land van herkomst Azië