Barbecue beef teriyaki en gele rijst met paksoi en tomaat

Recept categorie(ën) Barbecue, Rijst, Rundvlees, Vlees
Land van herkomst Oosters
Extra aanwijzing Snel te maken
Aantal porties: 2 personen

Van wie is dit recept: Conimex
Deel dit recept op jou Facebook Pin dit recept

Print dit recept

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  • Steek de barbecue aan of verwarm de oven voor op 220 C.
  • Snijd het vlees in dunne plakjes en bestrijk ze licht aan beide kanten met wat woksaus.
  • Laat de plakjes vlees op een rooster op de barbecue of in de oven aan beide kanten in ca. 5 minuten gaar worden.
  • Snijd de paksoi in reepjes en de tomaten in partjes.
  • Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en bak hierin de paksoi en de tomaat 2 minuten.
  • Voeg de gele rijst en de rest van de woksaus toe en warm goed door.
  • Verdeel de gewokte rijst over de grote kommen of borden, leg de plakjes barbecuebeef erbij.
  • Bestrooi met de bieslook.

Tips

Geef er Conimex Smaakmaker Gebakken Uitjes bij voor een lekker knappertje.
Variatietip:
Vervang de paksoi door spitskool of groene kool.

---------------------------------------------------------------------------------------------



Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept
Print dit recept