Barbecue beef teriyaki en gele rijst met paksoi en tomaat

Porties: 2 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 200 g malse bieflapjes
  • 1 zakje Conimex Woksaus Beef Teriyaki 80 ml
  • 200 g paksoi
  • 100 g tomaten
  • Conimex Wok Olie
  • 1 zakje Conimex Yellow Long Grain Wok Rijst
  • 2 eetlepels fijngeknipte bieslook

Instructies

  • Steek de barbecue aan of verwarm de oven voor op 220 C.
  • Snijd het vlees in dunne plakjes en bestrijk ze licht aan beide kanten met wat woksaus.
  • Laat de plakjes vlees op een rooster op de barbecue of in de oven aan beide kanten in ca. 5 minuten gaar worden.
  • Snijd de paksoi in reepjes en de tomaten in partjes.
  • Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en bak hierin de paksoi en de tomaat 2 minuten.
  • Voeg de gele rijst en de rest van de woksaus toe en warm goed door.
  • Verdeel de gewokte rijst over de grote kommen of borden, leg de plakjes barbecuebeef erbij.
  • Bestrooi met de bieslook.

Notities / Tips / Wijnadvies

Geef er Conimex Smaakmaker Gebakken Uitjes bij voor een lekker knappertje.
Variatietip:
Vervang de paksoi door spitskool of groene kool.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Barbecue / Rijst / Rundvlees / Vlees
Land van herkomst Oosters
Extra aanwijzing Snel te maken