Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 200 g malse bieflapjes
- 1 zakje Conimex Woksaus Beef Teriyaki 80 ml
- 200 g paksoi
- 100 g tomaten
- Conimex Wok Olie
- 1 zakje Conimex Yellow Long Grain Wok Rijst
- 2 eetlepels fijngeknipte bieslook
Instructies
- Steek de barbecue aan of verwarm de oven voor op 220 C.
- Snijd het vlees in dunne plakjes en bestrijk ze licht aan beide kanten met wat woksaus.
- Laat de plakjes vlees op een rooster op de barbecue of in de oven aan beide kanten in ca. 5 minuten gaar worden.
- Snijd de paksoi in reepjes en de tomaten in partjes.
- Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en bak hierin de paksoi en de tomaat 2 minuten.
- Voeg de gele rijst en de rest van de woksaus toe en warm goed door.
- Verdeel de gewokte rijst over de grote kommen of borden, leg de plakjes barbecuebeef erbij.
- Bestrooi met de bieslook.
Notities / Tips / Wijnadvies
Geef er Conimex Smaakmaker Gebakken Uitjes bij voor een lekker knappertje.
Variatietip:
Vervang de paksoi door spitskool of groene kool.