Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 300 g snelkookrijst
- rode pepers
- 1 prei
- 2 schaaltjes kabeljauwfilet a 250 g
- 8 eetlepel(s) teriyaki marinade & saus flesje a 250 ml
- 3 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 1 zak Thaise roerbakmix 400 g
Instructies
- Barbecue aansteken en op temperatuur laten komen.
- Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken.
- Pepers schoonmaken, zaadjes verwijderen en in reepjes snijden.
- Prei schoonmaken en in ringen snijden.
- Vier stukken aluminiumfolie (25 x 25 cop werkvlak uitspreiden.
- Vis, rode peper en prei erover verdelen. Van teriyaki 2 el erover sprenkelen en pakketjes goed dichtvouwen.
- Pakketjes op hete barbecue in 10-15 min. gaar laten worden.
- Rijst laten uitlekken en afkoelen.
- Intussen in wok olie verhitten.
- Groentemix 5 min. roerbakken.
- Gewokte groente door rijst scheppen en met rest van teriyaki op smaak brengen.
- Vispakketjes met rijstsalade serveren.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met Javaanse kroepoek.